Новини

Фест ПМГ- 2016 – възроден и убедителен

22:31 07/Май/2016
Прегледана: 2628 пъти, Венцеслав Георгиев
Фест ПМГ- 2016 – възроден и убедителен

Прекрасно е, че това се случи – пробуждане, ентусиазъм, жар, напоритост, тотална отдаденост на идеята и... ФЕСТ 2016 в ПМГ вече е факт!

Да. Фестът на ПМГ – различен, със собствен почерк и специфика, задрямал  преди няколко години, но пробудил се на 27 април 2016. Случи се и това направи всички, свързани с ПМГ, щастливи.

Как стана?

Имаше много усмивки, много подкрепа, имаше песимисти и мърморковци, НО организаторите успяха. Разбира се, че организацията и финансовата обезпеченост са изключително трудоемки, но с говорене, убеждаване, с организиране на благотворителни базари, с мобилизиране на всички възможни усилия - стана!

Затова едно голямо браво на блестящите организатори Мария, Надежда, Рая, Калоян и Христо!

Браво и на участниците за изключителната отговорности и упоритост на репетициите!

Плахи, но подкрепени от всички, бяха Теа, Вяра и Гергана с първите си изпълнения на сцената на ПМГ. Магнетичната Ивайла, чаровникът Владислав, убедителната с изпълнението си Тоня, пленяващата с увереност Кристина Цанкова, безкомпромисната Вяра Хараламбиева, рапиращият MC Toshaka, взривяващият със своята китара Денислав – това са певците, които вълнуваха публиката. Танцовите изпълнения на Арт формация „Огнени ритми“, модерен балет, атрактивните и оригинални водещи превърнаха вечерта в истинско шоу!

Имаше дух и настроение, имаше всичко, каквото е имало винаги – много таланти, много притеснения, но и чудесни изпълнения. Артистични, емоционални, с неподозирани и  непроявени до сега умения – това бяха всички от тази прекрасна банда на участниците и  организаторите-ентусиасти!

Съвсем заслужено Фестът припомни позабравения девиз на ПМГ – „Ние не сме най-добрите, но по-добри от нас няма!”

Колко прекрасно е да усетиш, че принадлежиш на уникално училище с прекрасни ученици и усмихнати учители!